Mijn praktijk

Body Stress Release Velsen is gevestigd in het prachtige dorp Santpoort-Noord in de gemeente Velsen. Op wandel afstand ligt het station Santpoort-Noord en er is op 200 meter afstand een bushalte (lijn 385 halte: Hagelingerweg). Voor de deur is er ruim parkeer gelegenheid.
Let er op dat het hier parkeren is met een parkeerschijf is van dinsdag tm zaterdag voor maximaal 2 uur. Mijn praktijk ruimte bevind zich op de eerste etage en is via een lift ook toegankelijk voor mensen in een rolstoel. De route naar de praktijk vindt u hier.

BSR Velsen
Burgemeester Weertsplantsoen 110
op de 1ste etage
2071 PK Santpoort-Noord

Telefoon: 06 13 92 18 40
email: info@bsrvelsen.nl
www.bsrvelsen.nl

KvK nummer: 68619138
BTW nummer: NL002075376B09
IBAN nummer: NL41RABO0315543906

 

Mijn verhaal -Joyce van der Stoop

In 2012 kwam ik voor het eerst in aanmerking met Body Stress Release.
Op dat moment kwam ik net uit een burn-out en voelde ik me nog erg vermoeid, had ik moeite met mijn concentratie, last van mijn onderrug en pijnlijke schouders en ik had regelmatig last van migraines.

Ondanks diverse programma's die mij binnen een periode van 3 tot 4 maanden weer terug aan het werk kregen, verminderde mijn klachten niet. Ik raakte zelfs in een depressie want hoe had "mij" dit nu kunnen gebeuren? Hard werken is toch gezond? En nog sterker hoe kan ik dit voorkomen? En hoe wordt ik weer die jonge meid vol energie net zoals voor mijn burn-out? Kortom mijn hoofd zat vol en ik zat alleen nog maar in mijn hoofd. Mijn lijf? Die moest maar gewoon doen en doorgaan. En die pijntjes? Die gaan vanzelf wel over.

Gelukkig kwam ik op dat moment bij Laura terecht van BSR Kennemerland. Door weer mijn lijf te laten ontspannen, kon ik uit eindelijk ook meer en meer mijn hoofd "ontspannen" en kreeg het de ruimte om weer anders tegen het leven aan te kijken. Ik kon me weer beter concentreren, mijn migraines blijven weg, mijn lijf voelde beter en ik kreeg weer zin om nieuwe dingen te gaan ondernemen.

Door deze bijzondere ervaring wist ik dat een andere kant op wilde. Dat ik iets wilde gaan doen, iets voor mezelf, iets wat er echt toe doet, iets dat bijdraagt aan een (betere) samenleving. En na de enthousiaste verhalen van Laura over Zuid-Afrika heeft mij doen overtuigen om de opleiding tot Body Stress Release Practitioner te gaan volgen, vlakbij Wilderness aan de Garden Route, in Zuid-Afrika.

Na een fantastische periode mag ik mijzelf nu echt Body Stress Release Practitioner noemen! Ik heb mijn droom waargemaakt en ben ik dankbaar dat ik met deze bijzondere gezondheidstechniek dag in dag uit mag werken. En vele mensen mag begeleiden op weg naar Herstel!

Tijdens het jaar voorafgaande aan de opleiding heb ik mijn goed kunnen voorbereiden door hier in Nederland extra opleidingen te volgen zoals Life Science Therapeut, Psychosociale Basiskennis en natuurlijke Medische Basiskennis op HBO niveau Puur Plato. Vanaf het eerste moment van de les Anatomy wist ik, dat dit is wat ik wilde leren en waarin ik mij wilde verdiepen. Want hoe fantastisch zit ons lijf toch in elkaar!! En wat is het toch prachtig om te zien, hoe het lijf zichzelf altijd wil herstellen! En hoe het ons signalen geeft om ons iets te vertellen. Alleen herkennen wij de signalen niet of nemen wij niet de tijd om hier naar te luisteren. En hier wil u graag bij helpen; om de signalen te herkennen en te luisteren naar ons lijf.

“A healthy outside, starts from the inside”

— Robert Urich
Scroll naar boven